Bel ons op 0493 - 242 113

Bel ons op 0493 - 242 113

 

Audi RS3 Sportback video en fotoserie

Audi RS3 Sportback video en fotoserie

De Audi RS3 Sportback is een van de leukste gooi-en-smijt auto’s op de markt. Standaard heeft het ‘kleine’ beest 367 pk, maar deze Nardogrijze verschijning is alles behalve standaard en dat zal de bestuurder ervaren ook! Deze RS3 Sportback is voorzien van stage 2 tuning met Milltek uitlaten. De auto is heeft een grotere intercooler, de automaat heeft een upgrade gekregen en het onderstel is verlaagd. Het resultaat: onder je rechtervoet bevindt zich nu 430 pk. En dat verschil is beestachtig goed merkbaar. De auto is niet alleen sneller, ook de reactietijd lijkt te zijn afgenomen. In combinatie met het gekrijs, waarvoor overigens nog nèt geen oordoppen nodig zijn, maakt het deze auto fantastisch om in te rijden. Het belevingsgehalte is gigantisch. Zoek de rustige (land)wegen op en je hebt de tijd van je leven. Er is echter ook een nadeel aan al dit geweld. De auto is minder geschikt om naar een formele gelegenheid te gaan. Het geluid van de auto galmt door een omgeving van honderden meters.

Kortom: deze Audi RS3 Sportback is een rijdend pretpakket en zal absoluut niet teleurstellen, maar houd rekening met kabaal. Interesse? Kom vooral zelf de auto ervaren en trek je eigen conclusie.

Specificaties:
– 2.5 liter vijfcilinder
– 0 – 100 km/h sprint in circa 4 seconden
– Bouwjaar 2016
– Kilometerstand: 36.368 km
– Verbuik: maakt niet uit
– Uitstoot: maakt ook niet uit
– Energielabel: lees je dit nu nog steeds? Klik dan hier.

Beeld: Select Media Automotive Marketing

Audi-RS3-Milltech-Breedveld-10Audi-RS3-Milltech-Breedveld-1Audi-RS3-Milltech-Breedveld-6Audi-RS3-Milltech-Breedveld-7Audi-RS3-Milltech-Breedveld-8Audi-RS3-Milltech-Breedveld-9Audi-RS3-Milltech-Breedveld-11Audi-RS3-Milltech-Breedveld-2Audi-RS3-Milltech-Breedveld-3Audi-RS3-Milltech-Breedveld-4Audi-RS3-Milltech-Breedveld-5Audi-RS3-Milltech-Breedveld-12Audi-RS3-Milltech-Breedveld-13